Logo Wel-Licht

Uw werkzaamheden worden uitgevoerd met passie

De beste professionals voor al uw elektrotechnische werkzaamheden.

Van het realiseren, ondersteunen, tot het begeleiden van uw elektrotechnische werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wel-Licht is uw erkende, betrouwbare en vakbekwame elektrotechnische installateur.

Huur gekwalificeerde professionals in voor uw elektrotechnische werkzaamheden

Wel-Licht is een erkend elektrotechnische installateur die onlangs opgestart is maar wel beschikt over ruim 17 jaar praktijk ervaring.

Als erkend elektrotechnische installateur garanderen wij u dat uw installatie veilig aangelegd wordt.
Wij voeren uw werkzaamheden uit zoals u dat wenst doordat wij eerst luisteren naar uw wensen waarna wij gezamenlijk de mogelijkheden doornemen.

Bij ons kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook is het goed te vermelden dat wij geen voorrijkosten rekenen.
Wij zijn er voor de particuliere en zakelijke klant. Wij zijn gevestigd in Almere maar voeren werkzaamheden uit in een wijd gebied.

Uw werkzaamheden worden uitgevoerd door een gekwalificeerde professional

Als erkende elektrotechnische installateur beschikken wij over de nodige vakdiploma’s en certificaten. Wij maken uitsluitend gebruik van professionele gereedschappen en materialen. Wij beperken de stofontwikkeling tot het minimale bij boorwerkzaamheden, tot 14mm boren wij met stofafzuiging, wij laten uw woning bezemschoon achter en ruimen dagelijks op.

Projecteren van schakelmateriaal in 3D op elke gewenste plek

Met Augmented Reality bestaat er de mogelijkheid om uw interieur ideeën effectiever te visualiseren. Wij projecteren het schakelmateriaal op uw muren zodat u een impressie krijgt van de artikelen en diverse kleuren die u kunt kiezen uit het assortiment van Jung.

Conformiteitsverklaring na afronding van de werkzaamheden

Als erkend installateur verstrekken wij u een conformiteitsverklaring binnen 8 weken na de oplevering. Een conformiteitsverklaring is een nuttig document waarin de conditie van uw installatie omschreven staat. Bij verkoop van uw woning of gebouw is deze verklaring waardevol.

Wij bedenken voor u de beste oplossingen voor het aanleggen, onderhouden en herstellen van uw installatie.

Onze diensten

Elektrotechnische installatie

Wel-Licht is bij uitstek het bedrijf wanneer er in uw woning of bedrijfsruimte de elektrotechnische installatie nog aangelegd dient te worden of als uw installatie aangepast of uitgebreid moet worden.

Groepenkasten

Uw groepenkast is de plek waar uw elektrische installatie samenkomt. Daarom is het belangrijk dat uw groepenkast in goede staat verkeerd.

Stroomstoringen

Stroomstoringen kunnen helaas optreden in uw woning of bedrijfspand en kunnen diverse oorzaken hebben. Er kan bijvoorbeeld door een defect aan 1 of meerdere van uw apparaten een storing optreden.

(Nood)Verlichting & Rookmelders

Wel-licht is ook uw partij als het gaat om het bevestigen en aansluiten van uw (nood)verlichting. Bent u toe aan nieuwe (nood)verlichting in uw woning, bedrijfsruimte of gebouw dan helpen wij u graag met onze expertise.

Data

Wel-Licht realiseert ook graag uw oplossingen op het gebied van data. Denk daarbij aan het aanbrengen of het verplaatsen van uw internet of uw coax aansluiting.

Keuringen van installaties

Steeds meer woonverzekeraars stellen als eis dat uw woning elektrotechnisch gekeurd is voor het verkrijgen van een verzekering. Als uw bestaande installatie gekeurd dient te worden voeren wij dat graag voor u uit.

Reacties van een aantal klanten

Angelo & Petra

"De vakman van Wel-Licht heeft onze gehele keuken op zeer professionele wijze voorzien van de aansluitpunten die benodigd waren voor onze nieuw te plaatsen keuken. Wat wij als zeer prettig ervaarde is dat er met ons besproken werd wat er plaatsvond en ook waarom."

Geatan

"Voor de storing die opgetreden was in mijn woning had ik de hulp in geschakeld van Wel-Licht. Na getraceerd te hebben waar de storing zat is deze vakkundig opgelost. Tevens is er ook nagelopen als er andere oorzaken waren die storingen veroorzaakten maar dat was gelukkig niet het geval. Ik heb pro-actieve tips meegekregen en ik heb Wel-Licht aanbevolen in mijn omgeving."

Sherwin & Tatiana

"Wel-Licht heeft onze elektrotechnische werkzaamheden uitgevoerd nadat wij bij aankoop van onze woning aan het verbouwen zijn geslagen. Zeer deskundig advies hebben wij verkregen en er is met ons meegedacht om onze woonwensen te realiseren. Afspraken werden nagekomen en na afloop is alles netjes opgeruimd."

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact op voor al je vragen en/of opmerkingen. Bel, mail of vul de onderstaande contactformulier in.

Stel uw vragen

Vraag een terugbelverzoek aan